Nyheter

Powerforum 2022

Nitschke Consult deltar på årets Powerforum

Nitschke Consult deltar på Powerforum 2022 i Bodø. Her representert av Anders, Johannes og Cecilie.

Premium Partner PowerOffice GO

Vi har den glede av å kunne fortelle at Nitschke Consult AS nå har blitt en Premium Partner med PowerOffice GO.

Det innebærer etter flere års godt samarbeid, at vi har tilegnet oss god kompetanse på regnskapssystemet, hvordan systemet fungerer og ulike løsninger for å kunne effektivisere en travel arbeidsdag.

Vi vil også informere om at vi i tillegg til regnskapstjenester, nå kan tilby support tjenester til kunder som har behov for hjelp med tanke på oppstart av system, integrasjon med tredjeparter, daglige gjøremål, funksjonalitet og ikke minst opplæring. Pris etter avtale.

Vi er stolte av å være en del av Poweroffice familien og ser fram til videre samarbeid i lang tid fremover.

Fusjon med Ziffer AS

Den 1. september 2021 ble det gjennomført en fusjon mellom Nitschke Consult AS og Ziffer AS.

Ziffer AS har hatt lokaler i Filmparken på Jar siden 1999. De driver kun med filmregnskap og har hatt regnskapene på flere store filmer som bl.a. Kongens Nei, Birkebeinerne og Snømannen. De ser at strømmeselskapene inntar det norske markedet og med dem større prosjekter. Derfor er det blitt valgt å fusjonere med oss i Nitschke Consult AS slik at vi sammen har kapasitet til de store prosjektene som kommer.  

Vi ser fram til samarbeidet.

Korona informasjon

Korona-utbruddet gir oss driftsmessige og organisatoriske utfordringer.

Vi unngår fysiske møtepunkt
Vi har innført hjemmekontor for ansatte i Nitschke AS og Nitschke Consult AS så langt det lar seg gjøre. Vi vil ha tilgjengelig personell til å svare på spørsmål og levere våre tjenester så nært opp til normalen som mulig.

Ingen av våre ansatte er, så vidt vi vet, smittet pr i dag, men vi ønsker å ta hensyn til både ansatte og personer som er i risikogrupper. Dette betyr at våre ansatte ikke vil være i direkte kontakt med kunder og øvrige forbindelser den nærmeste tiden så langt det lar seg gjøre. Vi oppfordrer til at møter avholdes digitalt.

Vi er tilgjengelige
Vårt primære kontaktpunkt vil være mail fremover. Vi vil iverksette rutiner ved sykdom slik at mail vil bli videresendt til mailbokser som betjenes av flere medarbeidere.


Vi sjekker også jevnlig vår administrative mailboks firmapost@nitschke.no.
Vi har egne IT folk som skal sørge for normal drift.

Vi leverer som normalt
Så langt det lar seg gjøre leverer vi våre tjenester som normalt, men ber om forståelse for at vi i en periode må gjøre prioriteringer i forhold til hvilke oppgaver som haster mest.

Tiden fremover blir utfordrende, men vi forsøker så langt det er mulig å opprettholde ”business as usual” uten personkontakt og fysiske møter.

Vårt mål i denne utfordrende perioden er å være tilgjengelige, ha god dialog og være løsningsorienterte.

Avslutningsvis vil vi oppfordre alle til å følge myndighetenes råd for å redusere og forebygge smitte.

Lysaker 16.mars 2020


Med vennlig hilsen
NITSCHKE CONSULT AS


Johannes Asland
Daglig leder

Aktuelle satser 2021

Revisorforeningen presenterer aktuelle satser for 2021

Her kan du finne alle aktuelle satser for 2021.

Vi har flyttet!

Vi har flyttet til nyoppussede lokaler i Granfos næringspark.

Både medarbeidere og kunder setter pris på det lyse og trivelige miljøet i våre nye lokaler. Funksjonelle møterom og sosiale arenaer er viktige elementer i et moderne arbeidsmiljø. Det har vært viktig for oss i Nitschke å sørge for at arbeidsplassen er funksjonell, men også et sted man trives.

Eksteriørbilder

Interiørbilder